Nyheder 2016

Samtanks direktør fratræder

Asbjørn Karlsson, som har været administrerende direktør for Samtank siden 1995, har ønsket at trappe ned på de arbejdsmæssige opgaver.

Der er derfor truffet aftale mellem Asbjørn og bestyrelsen om, at han fratræder jobbet pr. 31. august 2016.

I en periode derefter vil en ny direktør kunne trække på Asbjørns viden og indsigt til ad hoc opgaver.

Det har været godt 20 år med mange udfordringer og stor udvikling i Samtank. Vi føler os overbeviste om, at Asbjørn kunne fortsætte med succes i jobbet nogle år endnu, men respekterer hans beslutning og ønske om at få mere tid til mange andre, spændende aktiviteter udenfor arbejdsmarkedet.

Bestyrelsen har igangsat en proces for rekruttering af ny adm. direktør til Samtank.  

Denne forventes at kunne starte 1. august 2016. 

På bestyrelsens vegne

Lars Mortensen

 

Skulle nogen have interesse, eller kende nogen med interesse, kan ansøgning og CV mærket i fuld fortrolighed mailes til HR Mølby/HR Rüger: job@LRHR.dk  senest 28.4.2016. Samtank bliver ikke bekendt med din ansøgning, uden din forudgående accept. Se vedhæftede stillingsopslag under jobmuligheder.